competitie team

 

 

 

 

Nieuws

 

Renovatie De Vierstee van start

 

De regelmatige bezoeker van Maartensdijk zal het niet zijn ontgaan: de renovatie werkzaamheden van De Vierstee zijn gestart. We kunnen gewoon nog doorspelen tot het einde van dit seizoen. Mogelijk dat er wat speelavonden rondom de herfstvakantie zullen gaan uitvallen, daarover leest u meer op deze pagina t.z.t.

 

Vereniging BBQ

Op 9 juni vindt de, inmiddels traditionele, seizoensafsluiting met een barbecue plaats. Dit jaar zijn Jeroen en Karin gastheer en gastvrouw. Leden die de e-mail hierover gemist hebben, kunnen zich alsnog opgeven bij Frans de Wit

 

Nieuwe shirtjes

Sinds een aantal weken zijn de nieuwe shirtjes te verkrijgen, ze zijn in het blauw uitgevoerd en ons nieuwe logo waarin de combinatie met Tafeltennis goed herkenbaar is, is ook in kleur uitgevoerd. Op de achterzijde de logo's van onze sponsors, restaurant De Bosrand, Lage Vuursche en De Kleyn Computer Service.
 De shirtjes kosten €15,- per stuk en zijn in diverse maten te verkrijgen.
Meer info bij Frans de Wit.

Trouwe tafeltennissers

Reflex doneert de helft van de contributie van nieuwe leden aan De Vierstee 2.0


Zoals bij de meeste gebruikers van de sporthal De Vierstee wel bekend is, de locatie is aan een renovatie toe. Een aantal verenigingen heeft daar specifieke wensen bij geuit die helaas buiten het budget van de gemeente vallen. Dus is er nu een soort "crowd funding" initiatief ontplooit om bij particulieren en sponsoren dat geld bij elkaar te krijgen zodat de gerenoveerde Vierstee wat langer toekomstbestendig is. Ook Reflex wil graag haar steentje bijdragen en dat doen we door de helft van de contributiegelden die worden betaald door mensen die nieuw lid worden, af te dragen aan de Stichting De Vierstee 2.0. Voor meer informatie over dit intitiatief kunt u hier klikken.

 

Oud Papier lopen

Komend seizoen (2017) zijn dit de data voor het oud papier lopen:

19  augustus

18  november

Wil je ook graag je steentje bijdragen en ook een keer oud papier lopen, schroom niet en meld je aan bij Lida! (06-12121019)